Wellness Clinic

Na kontaktoni

Për më shumë informacion rreth shërbimeve tona!
+355 (0) 697009090

Mjekësia Sportive

Klinika e Mjekësisë Sportive është më e rekomanduara në qytet për zgjidhje shëndetësore parandaluese dhe rehabilituese.

Mjekësia e Punës

Ne jemi qendra e parë mjekësore në të gjithë Shqipërinë, që merret ekskluzivisht me sigurinë dhe shëndetin në punë.

Mirë se vini në Klinikë

TRUPI JUAJ, TEMPULLI JUAJ!

Galeria

25

Specialitete

500

Shërbime

30

Mjek Specialist

Na kontaktoni për më shumë informacion ose rezervoni një takim