cardiology2

Ekzaminimet Kardiologjike

Kardiologjia eshte dege e mjekesise e cila studion semundjet te cilat lidhen me zemren dhe sistemin e qarkullimit te gjakut.Ajo perben gurin themelor ne mjekesine e semundjeve te brendshme.
Kardiologjia eshte nje departament shume i rendesishem per jeten e gjithesecilit nga ne, prandaj edhe ne kliniken tone vjen i kompletuar me te gjitha ekzaminimet e saj duke filluar nga:

Ekzaminimet


  • Vizitat me mjekun specialist kardiolog

  • EKG (elektrokardiograma)

  • Stress test

  • Eko kardiake

  • Holter tensioni dhe Holter ritmi

Diagnostikimet dhe Trajtimet


  • Patologjite valvulare(Stenoza mitrale,stenoza aortle, regurgitacion aortal mitral)

  • Semundjen ishemike te zemres(Infarktin akut te miokardit)

  • Crregullime te ritmit(Fibrilacion atrial, aritmi, Ekstrasistola atriale dhe ventrikulare, takikardite supraventrikulare)