oncology

Onkologjia

Onkologjia eshte dege e mjekesise qe merret me diagnostikimin dhe perpilimin e skemes se trajtimit te pacienteve te prekur nga kanceri.
Ne WELLNESS CLINIC me ane te pajisjeve te teknologjise se fundit te imazherise dhe fale gjithe ekzaminimeve laboratorike qe kryhen se bashku me specialistet e onkologjise eshte I mundur dignostikimi I hershem dhe I sakte I shume semundjeve kaceroze.
Pas diagnostikimit qe behet ne kliniken tone ne I japim mundesine pacienteve qe te mund te trajtohen nga specialistet me te mire dhe teknologjite me te fundit ne gjithe boten.
Organizimi dhe shoqerimi I pacienteve pergjate gjithe procedures.