pediatrics

Pediatria

Një pediatër është një mjek që kujdeset per shendetin fizik, të sjelljes dhe mendor për fëmijët që nga lindja deri në moshën 18 vjeç. Një pediatër është trajnuar për të diagnostikuar dhe trajtuar një gamë të gjerë sëmundjesh të fëmijërisë, nga problemet e vogla shëndetësore deri te sëmundjet e rënda. Fale specilisteve qe ndodhen prane klinikes sone femijet truaj do kene mundesine e nje kontrolli cilesor dhe te shpejte duke proceduar si meposhte:

Ekzaminime te rendesishme

Ekzaminimi fizik

Sigurimi qe femija juaj te permbushe piketa zhvillimore ne rritje sjellje dhe aftesi

Diagnostikimi dhe trajtimi i semunjeve

Diagnostikimi dhe trajtimi i semunjeve

Informacione mbi zhvillimin dhe rritjen