Dermatology

Nutricioni dhe dietat

Nutricioni eshte procesi biokimik dhe fiziologjik ku ushqimi I nenshtrohet organizmit per te siguruar jeten.
Elementet kryesore te nutricionit:

Karbohidratet

Proteinat

Mineralet

Mineralet

Vitaminat

Uji

Dr. Klodiana POSHI

Ushqyerja e duhur luan një rol kyç në rregullimin e hormoneve. Mungesa e ushqimit mund të çojë në dëmtim të funksionit të gjëndrave endokrine. Dhe per pasoje ne shfaqjen e problemeve per sa I perket pikave te siper permendura.
Ne kliniken tone me ndihmen e mjekeve specialiste do vijme gjithmone ne ndihmen tuaj Dr. Klodiana POSHI – E diplomuar ne Universitetin e Mjekesise ne Tirane si edokrinologe-nutricioniste vjen prane klinikes sone. Me mbi 20 vite experience ne fushen e endokrinologjise.