PRP-injections

Injeksione PRP dhe te tjera

Metoda e provuar në mbarë botën e cila me ndihmën e një sasie të vogël gjaku të marrë nga vetë pacienti, e cila më pas centrifugohet dhe pasurohet me vitamina dhe aminoacide, për tu injektuar në lëkurën e pacientit. Shërben për rinovimin dhe përtëritjen e lëkurës së fytyrës, qafës, trupit dhe dekoltesë. Kjo metodë gjithashtu përdoret edhe në rastet e rënies së flokëve duke rigjeneruar ne thellësi lekurën dhe flokët.