orl

Otorinolaringologjia

Problemet e tilla si marrje mendsh, zhurma ne vesh apo ulje e degjimit, djegie apo dhimbje e fytit, veshtiresi e frymemarrjes, gjakederdhje nga hunda etj, jane te gjitha simptoma qe na cojne drejt nje vizite me nje mjek.
Ne WELLNESS CLINIC kemi vene ne dispozicion departamentin e ORL-se per te gjithe pacientet qe kane problem me veshin, hunden, koken dhe qafen
Me ane te mjekeve te specializuar ne kete fushe dhe aparaturave te teknologjise se fundit, jemi ne gjendje te diagnostikojme dhe trajtojme patologji te ndryshme sic jane:

Trajtimi I dhimbjeve te kokes (sinoziti)

Marrja e mendeve

Zhurma ne vesh

Bajamet e qelbezuara dhe kronike

Tonsilit akut apo kronik

Gerhitja

Apne e gjumit