Dermo-estetike

Dripe

Terapia intravenoze (IV) është një metodë e shpërndarjes së lëngjeve direkt në qarkullimin e gjakut. Këto lëngje mund të injektohen me vitamina, lëndë ushqyese, medikamente ose trajtime të tjera për të adresuar problemet shëndetësore. Kur merrni terapi IV, një gjilpërë e ngjitur në një tub të vogël e të gjatë të quajtur kateter futet në një venë gjaku. Tubi lidhet me një qese me lëngje që është e varur mbi kokën e pacientit. Le të hedhim një vështrim se si funksionon terapia IV, përfitimet e saj të mundshme dhe shumë më tepër.

Çfarë është Dermo-Estetika

Lëkura është organi më i madh i trupit, prandaj kujdesi dhe mbrojtja e saj u duhet besuar vetëm profesionistëve. Me përkushtim dhe cilësi, kemi sjellë pranë jush trajtimet me inovative për kujdesin e lëkurës.

Estetika e avancuar

Estetistet tona punojnë me metodat më gjithë përfshirëse për të përmirësuar shëndetin dhe cilësinë e lëkurës të fytyrës dhe trupit tuaj.

Dermatologjia estetike:

Mjeku dermatolog, ndjek trajtimin tuaj me protokolle mjekësore, që përqendrohen tek problematikat individuale të pacientit. Trajtimet si: Peeling kimik, dermabrazioni, mesotherapia me PRP dhe lëndë të tjera ushqyese, microneedling, biorevitalizimi, trajtimi i rrudhave me botox dhe rimodelimi me filler, ndërthuren nga stafi mjekësor për të arritur standardin më të lartë në trajtimin e pacientëve tanë.