woman-training-pilates-reformer

SI NDIHMOJMË NE

Në Klinikën e Mjekësisë Sportive, ne besojmë në përdorimin e teknikave më të përparuara për të promovuar shërimin dhe mirëqenien e përgjithshme të pacientëve tanë. Ekipi ynë i fizioterapistëve profesionistë do të hartojë një plan personalizuar për t’ju kthyer në shëndetin tuaj optimal sa më shpejt të jetë e mundur.

Teknika e çlirimit aktiv

Përdoret për të trajtuar muskujt, tendinat, ligamentet dhe nervat, të dizajnuara për të ndihmuar atletët të kthehen në garë.

Akupunktura

Mund të jetë efektiv në dhënien e lehtësimit të dhimbjes, shpesh në situata ku terapia tradicionale ka qenë joefektive.

Këshillimi i të ushqyerit

Këshillimi me një mjek naturopatik është i dobishëm për të gjithë individët, nga personat që nuk merren me sport deri tek atletët elitarë.

Fizioterapia e dyshemesë së legenit

Një degë e specializuar e fizioterapisë ortopedike që fokusohet në mosfunksionimet e dyshemesë së legenit.

Red Cord / Rehabilitimi Neurac

Një sistem pezullimi që përdor litarë dhe bunge për të ndihmuar në përmirësimin funksional të lëvizjes së pacientëve.

Terapia me Shock Wave

Alternativë jo-invazive ndaj operacionit për ata që vuajnë nga çrregullime të kyçeve dhe tendinave, efektive në reduktimin e dhimbjes.

Terapia e shtrirjes fasciale

Lëvizjet e krijuara për të ndarë shtresat e indit lidhës që rrethojnë muskujt, nyjet, organet dhe kockat.

Modeli i tërheqjes fasciale

Vlerësimi klinik i ndjekur nga mobilizimi i indeve të buta dhe kyçeve për të ndihmuar në shërimin e zonave të dhimbshme.