Ophthalmology

Okulistika

Nje gje shume e rendesishme ne perditshmerine tone eshte shikimi, prandaj kontrolli i syve rutine eshte primar. Okulistika me paisjet me te fundit dhe mjeket me te mire vjen ne kliniken Wellness.
Patologjite me te shpeshta qe mund te diagnostkohen me ane te nje vizite okulisti: Ne WELLNESS CLINIC kemi vene ne dispozicion departamentin e ORL-se per te gjithe pacientet qe kane problem me veshin, hunden, koken dhe qafen
Me ane te mjekeve te specializuar ne kete fushe dhe aparaturave te teknologjise se fundit, jemi ne gjendje te diagnostikojme dhe trajtojme patologji te ndryshme sic jane:

Ekzaminime te rendesishme

Katarakti

Infeksionet e syrit

Tensioni I syrit

Probleme te nervit optik