crop-fitnesswomen-practicing-stretching-mats

SI JU VIJME NE NDIHME

Në Klinikën e Mjekësisë Sportive, ne besojmë në ndihmën e njerëzve. Ndonjëherë, kjo ndihmë vjen në formën e një programi të specializuar që synon një lëndim ose pikë dhimbjeje shumë specifike. Ekipi ynë i praktikuesve dhe terapistëve profesionistë do të krijojë një plan të personalizuar duke përfshirë këto specializime me një plan të plotë trajtimi, i krijuar për t’ju kthyer në shëndetin tuaj optimal.Modeli I Terheqjes Fasciale

Monitorimi I Levizjes Funksionale

Vezhgimi objektiv përdoret për të njohur mangësitë në lëvizshmëri dhe stabilitet të modeleve themelore të lëvizjes.

Vleresimi I Levizjes Funksionale Selektive

Një seri lëvizjesh në të gjithë trupin që ndihmojnë në identifikimin e mosfunksionimeve në modelet e lëvizjes së pacientëve.

Analize Vrapimi/ecjeje

Testimi që përfshin një vlerësim në rutine dhe analizë video për të rishikuar performancën e një vrapuesi

Testimi Laboratorik

Mjeku ynë naturopatik ofron një sërë testesh laboratorike, duke përfshirë ato të disponueshme përmes mjekut tuaj mjekësor.

Kujdesi Traumave

Duke përdorur një sërë mjetesh, ne mund të gjurmojmë shkaqet kryesore të simptomave të tronditjes që një pacient po përjeton.

Menaxhimi I Peshes

Program i krijuar për t'ju ndihmuar në arritjen e qëllimeve tuaja rreth peshës dhe përbërjes së trupit tuaj.