covid-19-preventing-virus-healthcare-workers-quarantine-concept-doctor-finished-coronavirus-vaccine-test-holding-test-tube-with-sample-approve-it-thumbs-up-guarantee-quality

TEST LABORATORIK

Ne kliniken tone ofrohen një sërë testesh laboratorike,si testet nga me te zakonshme deri tek ato shume specifike.
Gjak komplet
për të vlerësuar funksionin imunitar,
panelin e kolesterolit,
panelin e tiroides,
testimin e hormoneve,
treguesit inflamator,
glicemine
vitaminat dhe mineralet (përfshirë vitaminën D, B12, etj.), funksionin e hekurit, veshkave dhe mëlçisë. , ndër shumë të tjera.
Ekzistojnë teste shtesë, duke përfshirë testimin e intplerances ushqimore, testimin e jashtëqitjes, testet e hormoneve të pështymës, dhe shumë të tjera.

Si bëhet

testimi? Çfarë do të mësoj nga këto teste?

Në varësi të testit, stafi ynë do t’ju ofrojë udhëzime të sakta. Për shembull, nëse jeni duke kryer testin e gjakut, do t’ju sigurohet një kërkesë dhe do t’ju drejtohet të rezervoni një takim në një vendndodhje të LifeLabs ku do të merrni gjakun tuaj. Testet e tjera kërkojnë komplete për marrjen në shtëpi për mostrat e pështymës ose të jashtëqitjes, për të cilat udhëzimet do të jepen në baza individuale.

Frequently Asked Questions

Sa kohë zgjat një trajtim tipik me akupunkturë?

Çdo test është unik, por ju mund të prisni një vështrim më të thellë në funksionimin themelor të sistemit tuaj. Nëse jeni duke përjetuar simptoma, testimi laboratorik i lejon mjekut tuaj të kuptojë shkakun e mundshëm rrënjësor. Nëse nuk po përjetoni simptoma, rezultatet laboratorike do t’i lejojnë mjekut tuaj të zbulojë zonat që kanë nevojë për ndihmë në mënyrë që ato të mund të adresohen përpara se të bëhen problematike.

Testimi laboratorik gjithashtu ofron një masë objektive nga e cila mund të përcaktoni nëse po bëni përparim.

A ka ndonje që nuk është i duhuri për (ose nuk duhet të jetë) për t’i bërë këto teste?

Çdo individ ka nevojë për testime të rregullta laboratorike depistuese; Vizitat vjetore naturopatike do të lejojnë naturopatin tuaj të sigurohet që po kryeni testet e nevojshme sipas nevojës.

A mund të kenë këto teste ndikime afatgjata në shëndetin tim?

Testimi mund të lejojë që naturopati juaj të identifikojë shqetësimet themelore që mund ose nuk mund të shkaktojnë simptoma. Pasi të trajtohet, kjo mund të përfitojë shumë shëndetin tuaj në të tashmen dhe të ardhmen.

Si mund të regjistrohem për testimin tim laboratorik?

Testimi laboratorik mund të porositet pasi të keni parë naturopatin tonë për një konsultim dhe vlerësim fillestar ose sipas nevojës gjatë një konsultimi pasues naturopatik.

A bëhet testimi laboratorik në Klinikën e Mjekësisë Sportive?

Testimi laboratorik kryhet jashtë vendit në laboratorët partnerë.

A kam nevojë për një referim për të kryer testimin laboratorik në Klinikën e Mjekësisë Sportive?

Jo, ju mund të rezervoni me naturopatin tonë për një vlerësim dhe konsultim fillestar në çdo kohë për të diskutuar testimin laboratorik.